Τζενη Μπαλατσινου / Τζένη Μπαλατσινού: "Λιώνει" στα γέλια μαζί με τις κόρες ... : Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

Τζενη Μπαλατσινου / Τζένη Μπαλατσινού: "Λιώνει" στα γέλια μαζί με τις κόρες ... : Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.. Η τζένη μπαλατσινού φρόντισε με το. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις και τα gossip για την τζένη μπαλατσινού. Η τζένη μπαλατσινού πριν 10 μέρες έφυγε εσπευσμένα για το λος άντζελες. H τζένη μπαλατσινού κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται το αγαπημένο της νησί την πάτμο, περνώντας ξένοιαστες στιγμές με την οικογένειά της. Λίγο μετά τις έξι το απόγευμα έφτασε στον ιερό ναό αγίων ισιδώρων αξίζει να σημειωθεί ότι στο προσκλητήριο γάμου τους η τζένη μπαλατσινού και ο βασίλης κικίλιας ζήτησαν από τους καλεσμένους αντί για.

Λίγο μετά τις έξι το απόγευμα έφτασε στον ιερό ναό αγίων ισιδώρων αξίζει να σημειωθεί ότι στο προσκλητήριο γάμου τους η τζένη μπαλατσινού και ο βασίλης κικίλιας ζήτησαν από τους καλεσμένους αντί για. Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν σήμερα η τζένη μπαλατσινού και ο βασίλης κικίλιας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει @jennybalatsinou ❤️ είμαστε. Αγαπάει πολύ τα vibes του νησιού και αυτό βγαίνει προς τα έξω, αφού ανεβάζει συνεχώς stories και post στο instagram της στα οποία διαφημίζει τις ομορφιές της πάτμου. Η τζένη μπαλατσινού έχει πια καταλάβει πως δεν χρειάζονται πολλά για να δείχνει chic (όχι βέβαια πως ποτέ ήταν ένθερμη οπαδός του μαξιμαλισμού).

Έγκυος η Τζένη Μπαλατσινού - Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια ...
Έγκυος η Τζένη Μπαλατσινού - Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια ... from www.in.gr
Μάλιστα, η τζένη έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στις κάμερες, μετά την είδηση του γάμου της. Στην επίμαχη φωτογραφία η τζένη μπαλατσινού εθεάθη στη μηχανή ενός γοητευτικού άντρα, με τον οποίο δείπνισαν μαζί το βράδυ της κυριακής, ενώ το βράδυ «ο άνθρωπος που έχει έρθει πολύ κοντά στην τζένη μπαλατσινού, τους βγάλαμε φωτογραφία χθες το βράδυ που τη συνόδευσε για φαγητό. Η τζένη μπαλατσινού έκανε στον αντ1 ένα νέο ταξίδι που αφορά στην καθημερινή εξέλιξη και τον πειραματισμό για να μάθουμε να κάνουμε λάθη έτοιμοι να τα δοκιμάσουμε και να τα ανακαλύψουμε όλα ακολουθήσαμε την τζένη μπαλατσινού στις νέες της περιπέτειες οι οποίες έγιναν και δικές μας. Η τζένη μπαλατσινού έχει πια καταλάβει πως δεν χρειάζονται πολλά για να δείχνει chic (όχι βέβαια πως ποτέ ήταν ένθερμη οπαδός του μαξιμαλισμού). Μας δείχνει το δώρο που της έκανε ο βασίλης κικίλιας. Η συνέντευξη της τζένη μπαλατσινού. Ευτυχισμένοι γονείς είναι η τζένη μπαλατσινού και ο βασίλης κικίλιας από την στιγμή που κράτησαν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτα τους. Η αλλαγή στο πρόσωπο της παρουσιάστριας, τζένης μπαλατσινού, είναι πραγματικά τρομακτική.

Η αλλαγή στο πρόσωπο της παρουσιάστριας, τζένης μπαλατσινού, είναι πραγματικά τρομακτική.

Η τζένη μπαλατσινού έχει πια καταλάβει πως δεν χρειάζονται πολλά για να δείχνει chic (όχι βέβαια πως ποτέ ήταν ένθερμη οπαδός του μαξιμαλισμού). Ο λαμπερός γάμος και οι καλεσμένοι (εικόνες). Το υπέροχο δώρο του βασίλη κικίλια και η αντίδρασή της. Μάλιστα έδειξαν και μια δήλωση της παρουσιάστριας, όταν του προξένευε την κόρη της. H βόλτα στον εθνικό κήπο και η συνάντηση με φίλους. Η τζένη μπαλατσινού ντυμένη casual κρατούσε το αγαπημένο τους κατοικίδιο, το οποίο τους ακολουθεί στη βόλτα τους. Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του παιδιού της! Παρά τις απαγορεύσεις ο ευρωβουλευτής του συριζα, στέλιος κούλογλου, κατηγόρησε την τζένη μπαλατσινού πως πήρε κρατική διαφήμιση για… Αν και πλέον την έχουμε ταυτίσει με τα κομψά καστανά μεσαίου μήκου μαλλιά της, η τζένη μπαλατσινού έχει κατά καιρούς τολμήσει πολλά και διαφορετικά hair looks. Η τζένη μπαλατσινού πριν 10 μέρες έφυγε εσπευσμένα για το λος άντζελες. Ευχαριστώ τον θεό που με ευλόγησε να γίνω τέταρτη φορά μητέρα. Πώς παραμορφώθηκε η τζένη μπαλατσινού; Η τζένη μπαλατσινού μετά από έναν έντονο χρόνο στη ζωή της, κατά τον οποίο χώρισε από τον σύντροφο της, βασίλη κικίλια, βρίσκεται για η φωτογραφία η οποία δείχνει την τζένη μπαλατσινού να σκαρφαλώνει με σαγιονάρες σε απόκρημνα βράχια για να σώσει μια κατσίκα έχει γίνει viral.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις και τα gossip για την τζένη μπαλατσινού. Ο λαμπερός γάμος και οι καλεσμένοι (εικόνες). Λίγο μετά τις έξι το απόγευμα έφτασε στον ιερό ναό αγίων ισιδώρων αξίζει να σημειωθεί ότι στο προσκλητήριο γάμου τους η τζένη μπαλατσινού και ο βασίλης κικίλιας ζήτησαν από τους καλεσμένους αντί για. Καλημέρα να στείλει μήνυμα στον πρώην σύζυγό της, πέτρο κωστόπουλο. Αν και πλέον την έχουμε ταυτίσει με τα κομψά καστανά μεσαίου μήκου μαλλιά της, η τζένη μπαλατσινού έχει κατά καιρούς τολμήσει πολλά και διαφορετικά hair looks.

Τζένη Μπαλατσινού-Βασίλης Κικίλιας: Πήγαν θέατρο και τους ...
Τζένη Μπαλατσινού-Βασίλης Κικίλιας: Πήγαν θέατρο και τους ... from www.iefimerida.gr
H τζένη μπαλατσινού κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται το αγαπημένο της νησί την πάτμο, περνώντας ξένοιαστες στιγμές με την οικογένειά της. Η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους, στο οποίο την βλέπουμε να ποζάρει στο παράθυρο του σπιτιού της. Βόλτα με το μωρό της στον εθνικό κήπο! Η είδηση του γάμου της τζένης μπαλατσινού και του βασίλη κικίλια έπεσε σαν βόμβα σήμερα το πρωί και φυσικά όλοι αναζήτησαν το ζευγάρι για δηλώσεις. Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του παιδιού της! Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν σήμερα η τζένη μπαλατσινού και ο βασίλης κικίλιας. Το υπέροχο δώρο του βασίλη κικίλια και η αντίδρασή της. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις και τα gossip για την τζένη μπαλατσινού.

Η τζένη μπαλατσινού έκανε στον αντ1 ένα νέο ταξίδι που αφορά στην καθημερινή εξέλιξη και τον πειραματισμό για να μάθουμε να κάνουμε λάθη έτοιμοι να τα δοκιμάσουμε και να τα ανακαλύψουμε όλα ακολουθήσαμε την τζένη μπαλατσινού στις νέες της περιπέτειες οι οποίες έγιναν και δικές μας.

Η τζένη μπαλατσινού και ο βασίλης κικίλιας απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό με τον έξι μηνών γιο τους στο ζάππειο. Η τζένη μπαλατσινού έκανε στον αντ1 ένα νέο ταξίδι που αφορά στην καθημερινή εξέλιξη και τον πειραματισμό για να μάθουμε να κάνουμε λάθη έτοιμοι να τα δοκιμάσουμε και να τα ανακαλύψουμε όλα ακολουθήσαμε την τζένη μπαλατσινού στις νέες της περιπέτειες οι οποίες έγιναν και δικές μας. Μια έντονη φημολογία είχε υπάρξει τις τελευταίες εβδομάδες πως η τζένη μπαλατσινού είναι έγκυος για τέταρτη φορά, κυοφορώντας τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, βασίλη κικίλια. Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του παιδιού της! Οι πρώτοι περίπατοι με τον γιο τους και οι τρυφερές αγκαλιές! Η τζένη μπαλατσινού πριν 10 μέρες έφυγε εσπευσμένα για το λος άντζελες. Η τζένη μπαλατσινού μετά από έναν έντονο χρόνο στη ζωή της, κατά τον οποίο χώρισε από τον σύντροφο της, βασίλη κικίλια, βρίσκεται για η φωτογραφία η οποία δείχνει την τζένη μπαλατσινού να σκαρφαλώνει με σαγιονάρες σε απόκρημνα βράχια για να σώσει μια κατσίκα έχει γίνει viral. Στο πλαίσιο μιας διαφημιστικής καμπάνιας η τζένη μπαλατσινού και ο πατέρας της πόζαραν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό. Μάλιστα έδειξαν και μια δήλωση της παρουσιάστριας, όταν του προξένευε την κόρη της. Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν σήμερα η τζένη μπαλατσινού και ο βασίλης κικίλιας. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων ανέφερε, πως δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τις. Λίγο μετά τις έξι το απόγευμα έφτασε στον ιερό ναό αγίων ισιδώρων αξίζει να σημειωθεί ότι στο προσκλητήριο γάμου τους η τζένη μπαλατσινού και ο βασίλης κικίλιας ζήτησαν από τους καλεσμένους αντί για. Στην επίμαχη φωτογραφία η τζένη μπαλατσινού εθεάθη στη μηχανή ενός γοητευτικού άντρα, με τον οποίο δείπνισαν μαζί το βράδυ της κυριακής, ενώ το βράδυ «ο άνθρωπος που έχει έρθει πολύ κοντά στην τζένη μπαλατσινού, τους βγάλαμε φωτογραφία χθες το βράδυ που τη συνόδευσε για φαγητό.

«πρώτα ο θεός θα βαφτίσουμε το μωρό μας και είμαστε πολύ μετά την προβολή του βίντεο, η σταματίνα τσιμτσιλή είπε πως είδε φωτογραφίες του κικίλια junior και, όπως είπε, μοιάζει στην τζένη μπαλατσινού. Η τζένη μπαλατσινού είναι έγκυος και είναι το πρώτο παιδί που θα αποκτήσει με τον υπουργό υγείας. Το υπέροχο δώρο του βασίλη κικίλια και η αντίδρασή της. Η τζένη μπαλατσινού μετά από έναν έντονο χρόνο στη ζωή της, κατά τον οποίο χώρισε από τον σύντροφο της, βασίλη κικίλια, βρίσκεται για η φωτογραφία η οποία δείχνει την τζένη μπαλατσινού να σκαρφαλώνει με σαγιονάρες σε απόκρημνα βράχια για να σώσει μια κατσίκα έχει γίνει viral. Βόλτα με το μωρό της στον εθνικό κήπο!

Η Τζένη Μπαλατσινού μας συστήνει πρώτη φορά τη μαμά της ...
Η Τζένη Μπαλατσινού μας συστήνει πρώτη φορά τη μαμά της ... from www.ilovestyle.com
Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του παιδιού της! Πιο ερωτευμένη από ποτέ η τζένη μπαλατσινού με τον βασίλη κικίλια, αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για τον γάμο τους και απάντησε στο ενδεχόμενο ενός. Η αλλαγή στο πρόσωπο της παρουσιάστριας, τζένης μπαλατσινού, είναι πραγματικά τρομακτική. H τζένη μπαλατσινού κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται το αγαπημένο της νησί την πάτμο, περνώντας ξένοιαστες στιγμές με την οικογένειά της. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων ανέφερε, πως δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τις. Σοβαρό τροχαίο για την αμαλία κωστοπούλου στο λος άντζελες: Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν σήμερα η τζένη μπαλατσινού και ο βασίλης κικίλιας. Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

Η τζένη μπαλατσινού φρόντισε με το.

Η συνέντευξη της τζένη μπαλατσινού. Το ζευγάρι θέλει να απολαμβάνει δημιουργικό χρόνο μαζί και όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις κάνει πράγματα που αγαπά. Μάλιστα, η τζένη έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στις κάμερες, μετά την είδηση του γάμου της. Η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους, στο οποίο την βλέπουμε να ποζάρει στο παράθυρο του σπιτιού της. Αν και πλέον την έχουμε ταυτίσει με τα κομψά καστανά μεσαίου μήκου μαλλιά της, η τζένη μπαλατσινού έχει κατά καιρούς τολμήσει πολλά και διαφορετικά hair looks. Η τζένη μπαλατσινού φρόντισε με το. Η τζένη μπαλατσινού ντυμένη casual κρατούσε το αγαπημένο τους κατοικίδιο, το οποίο τους ακολουθεί στη βόλτα τους. Το συγκινητικό μήνυμα μετά την γέννηση του γιου του (εικόνες). Η τζένη μπαλατσινού είναι έγκυος και είναι το πρώτο παιδί που θα αποκτήσει με τον υπουργό υγείας. Πώς περνάει τον χρόνο της στην καραντίνα η εγκυμονούσα παρουσιάστρια; Η οικογένειά μας μεγαλώνει @jennybalatsinou ❤️ είμαστε. Το 1991 πήρε τον τίτλο μις παγκόσμιος τουρισμός σε διαγωνισμό του εξωτερικού. Το βράδυ του σαββάτου, μάλιστα, η τζένη και ο βασίλης έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, καθώς βρέθηκαν στo tedx, στο μέγαρο μουσικής.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama